Hoe gratis immo te huur adverteren ?

advertentie plaatsen
jouw account bij Immo King
jouw vastgoed online bij Immo King
Immo adverteren met stijl en klasse, Immo King maakt het simpel, duidelijk en gratis.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen bij het plaatsen van je vastgoed bij Immo King. Bij Immo King plaats je in alle veiligheid jouw immo te huur online.

Is adverteren bij Immo King echt gratis ?

Inderdaad adverteren in stijl en met klasse kan nu ook gratis en zonder kosten ook niet achteraf. Daar staan wij 100% garant voor. Immo king is de website om je advertentie te delen via sociale media en geef je verkoop direct een boost door die eerste indruk direct waar te maken. Via Immo King ook een succes verhuur van jouw vastgoed waarmaken ? Verhuur dan vandaag nog gratis je huis of appartement.

Zelf aan de slag
met IMMO King

klik dan hier

NU
GRATIS
VERHUREN

vastgoed verhuren met of zonder makelaar ?

meisje met kroon
Een immo zoekertje te huur plaatsen bij Immo King

Of je nu een huis of appartement of ander vastgoed verhuurd, maakt dit bij Immo King geen verschil. Je plaatst zelf een advertentie of je vraagt je makelaar of notaris dit voor jouw te doen.

Het verhuren van vastgoed via makelaar of notaris geeft natuurlijk voordelen maar ook nadelen en dan vooral financiële. De kosten verschillen van makelaar tot makelaar alsook de voorwaarden, vraag, lees en vergelijk deze zeker na voor je ingaat op hun aanbod. Verhuur je zelf je huis of appartement lees dan aandachtig je plichten en rechten. via deze link kan u een model krijgen van een plaatsbeschrijving of ook wel bevindingsstaat genoemd.


6 tips bij de verhuur van vastgoed

01/adverteren

Natuurlijk ga je ook online je vastgoed adverteren , maar op welke website's doe je dit het best ? Wij zijn van mening dat geen enkele website slecht genoeg is om er niet op te adverteren. Let wel op eventuele kosten die daar mee verbonden kunnen zijn.

02/foto

Over de voorstelling van jouw vastgoed gaat u beter niet over één dag ijs. Bedenk eerst goed na hoe en uit welke hoek u het beste je huis , appartement of vastgoed vastlegt met uw camera. Neem enkel foto's bevoorbeeld bij goed weer of neem dezelfde foto's op verschillende tijdstippen van de dag om zo te vergelijken welke foto's best geschikt zijn.

03/sociale media

je woning tonen via Facebook, Twitter, Google+ of LinkedIn? Doen. Kost niks, dus doen. Op verschillende website's kan je ook je immo advertentie gratis delen op je sociale media. Dat maakt het super handig en hebben geitreseerde direct de juiste informatie. Let wel dat je privé hier niet mee in het gedrang komt, want nu weet iedereen in je omgeving dat je wat verkoopt en komen er vragen over het wat en waarom.

04/styling

Verkoopstyling is nog niet bewezen maar wij zijn er van overtuigd dat dit zeker in je voordeel kan spelen. Bekijk je pand , huis, appartement of ander vastgoed na op kleine gebreken. Schilder eventueel nog een aantal muren en speel met kleuren als een binnenhuisarchitect. Probeer uw huis te bekijken vanuit het oogpunt van een potentiële koper. Wat kan een belangstellende als afknapper ervaren ? Plaats een nieuwe plant of een nieuwe vaas , kleine dingen maken soms het verschil. Speel zelf de binnenhuisarchitect en doe eventueel inspiratie op in enkele tijdschriften of boeken.

05/bezichtigingen

De eerste indruk is de belangrijkste voor een potentieel huurder. Dus zorg dat de buitenkant er netjes en verzorgd uitziet. Zorg binnen eventueel voor leuke geuren en een comfortabele temperatuur.Creeer een aangename sfeer door verlichting aantepassen en wees vriendelijk indien u zelf de rondleiding geeft. Indien er een makelaar is ingeschakelt bent u zelf best niet thuis tijden de bezichteging.

06/huurprijs

De juiste huurprijs instellen is zeker niet onbelangerijk. Bekijk ook dit item als huurder en stel jezelf de vraag of je voor jouw huurprijs interesse zou tonen. Nadat je de huurprijs hebt ingesteld is deze vast zolang het huurcontract loopt, enkel een eventuele indexering kan de prijs nog veranderen.